HACKER OCH TRÖTT PÅ ATT PENDLA?

Hej! Jag heter Johannes Lundberg och du har troligen hittat hit för att du har fått en lapp av mig eller någon av mina vänner. För något år sedan var jag med och startade företaget 46elks AB, och nu är vi på väg att ta nästa steg i företagets historia.

På engelska brukar vi beskriva det 46elks gör som:

"Phone calls, SMS and MMS for developers"

Vi tillhandahåller helt enkelt ett gäng pusselbitar i form av ett API som utvecklare kan använda för att integrera SMS, telefonsamtal, MMS och telefonnummer-allokering i sina applikationer. Läs gärna på www.46elks.com.. Går det att förstå vad vi gör? Visst går det att beskriva bättre? Vill du vara med och hjälpa till?

Vi är ett väldigt litet team, och just nu letar vi efter 2st utåtriktade utvecklare som vill hjälpa till att nå ut till fler med vårt API. Det handlar om att synas på github, bygga roliga applikationer ovanpå 46elks, mingla på meetups, "nätverka", prata på konferenser och annat skoj.

Vi letar alltså efter dig som är en glad programmerare, men som vill titta upp lite oftare ifrån tangentbordet. :-)

Oavsett vad du har för bakgrund och kompetens så träffas jag gärna för en förutsättningslös fika här i Uppsala för att lära känna dig.

Hör av dig till johannesl@46elks.com eller 070-450 84 49 om du är intresserad. Finns även en video-intervju med mig här.

Mvh, Johannes // jojo